21.04.2025 Pazartesi günü Hâkimler ve Savcılar Kurulunca birinci sınıfa ayrılmalarına karar verilen hâkim ve Cumhuriyet savcılarımız için plaket takdim töreni düzenlendi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hüseyin GÜMÜŞ, Bakırköy Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Arif TIRIL, Bakırköy Adalet Komisyonu Üyesi Sayın Sadullah GÜLER, Bakırköy Adalet Komisyonu Yedek Üyesi Sayın Berrin MEMİŞ ve birinci sınıfa ayrılan Hâkimler ile Cumhuriyet savcıları katıldı.
Birinci sınıfa ayrılan hâkimler Mine USTA KERİMOĞLU, Yasemin İNCİ ve Cumhuriyet savcıları Ozan GÜNEY, Önder SARAÇ’a plaketleri takdim edildi. Hatıra kalması adına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.